Lessen in de avond en het weekend zonder meerprijs

Tarieven

Onze pakketten

Pakket A

€ 890,- /totaal

U bespaart € 40,-

20 rijlessen
Incl. praktijkexamen

Pakket B

€ 1230,- /totaal

U bespaart € 50,-

30 rijlessen
Incl. praktijkexamen

Pakket C

€ 1560,- /totaal

U bespaart € 70,-

40 rijlessen
Incl. praktijkexamen

Losse prijzen

 • Losse rijles 50min
  € 35,-
 • Examen rijbewijs-B
  € 230,-
 • Herexamen rijbewijs-B
  € 230,-
 • Faalangst Examen-B
  € 250,-
 • B-NOR examen-B
  € 300,-
  B-NOR examen houd in dat als je 4 keer binnen 5 jaar zakt voor je rijexamen, doe je daarna een speciaal examen. De examinator heeft dan meer tijd voor jou. En je krijgt meer persoonlijke begeleiding. Het speciale examen noemen we ‘nader onderzoek rijvaardigheid’. Je rijschool vraagt dit voor je aan bij het CBR.

Autorijbewijs tarieven bij Les2Pass

Wanneer je toe bent aan het halen van je rijbewijs wil je hier waarschijnlijk zo snel mogelijk mee beginnen. Het is dan belangrijk dat je wat onderzoek doet naar de rijscholen bij jou in de buurt, om te zorgen voor een goede match tussen jou en de rijschool. Les2Pass geeft rijlessen in Den Bosch, en bij ons kun je altijd gratis en vrijblijvend een proefles aanvragen. Wanneer de proefles bevalt kun je ervoor kiezen om bij ons op autorijles te gaan. In dit geval vraag je je waarschijnlijk af wat het kost om een rijbewijs te halen bij Les2Pass. Op deze pagina lees je alles over de kosten van een rijles per uur, en de totale kosten van je autorijbewijs.

Kosten rijles pakketten

Bij Les2Pass bieden wij drie verschillende rijlespakketten aan. Een rijles pakket is een bundeling van een aantal rijlessen en een praktijkexamen, waardoor je bespaart ten opzichte van losse rijlessen met een los praktijkexamen. Hierdoor zullen de kosten om je rijbewijs te halen dus lager zijn, en een rijlessen pakket is daarom een voordelige keuze. Pakket A is een pakket met 20 rijlessen en een praktijkexamen wat in het totaal €890 kost. Pakket B bevat 30 lessen en een praktijkexamen, wat €1230 kost. Ten slotte bieden wij nog pakket C aan met 40 lessen en een praktijkexamen voor €1560. De kosten van je autorijbewijs zijn dus sterk afhankelijk van hoeveel lessen jij nodig hebt. Bij een eerste proefles kan de instructeur vaak al een inschatting maken van hoeveel lessen ongeveer nodig hebt, dus dan kan je inschatten wat het kost om een rijbewijs te halen. Buiten het pakket om moet je nog een theorie examen afleggen, wat nog eens €37 kost per poging.

Kosten van rijlessen zonder pakket bij Les2Pass

Bij Les2Pass kan je er ook voor kiezen om losse lessen te nemen. In dit geval betaal je €35 per les. De lessen duren 50 minuten. De kosten om je rijbewijs te halen kun je dan uitrekenen door het aantal lessen keer €35 te rekenen, en daarbij het praktijkexamen en het theorie examen op te tellen. Een los examen kost €230. Mocht het nodig zijn om een faalangst examen af te nemen, dan kost dan €250 in plaats van de reguliere €230. Er is ook nog een speciaal examen voor mensen die 4 keer achter elkaar zakken voor hun praktijkexamen, namelijk het B-NOR examen-B.

Kosten los van de rijschool

Er zijn nog enkele andere kosten van je autorijbewijs waar je rekening mee moet houden. Voordat je aan de rijlessen mag beginnen, vereist het CBR een gezondheidsverklaring van iedere cursist. Deze gezondheidsverklaring kost €41,50. Daarnaast kan je ervoor kiezen om een tussentijdse toets af te leggen bij het CBR, waarbij je de bijzondere verrichtingen, zoals inparkeren en omkeren, al vooraf aan je praktijkexamen laat toetsen. Mocht je deze behalen, dan hoef je bij het uiteindelijke praktijkexamen die bijzondere verrichtingen niet meer te laten zien aan de examinator. De kosten van de tussentijdse toets zijn €96. Het is niet verplicht om een tussentijdse toets te doen, dus mocht je de kosten van je rijbewijs halen wat willen verminderen, dan kan je dit achterwege laten. Ten slotte zijn er nog enkele kosten verbonden aan het aanvragen van je rijbewijs. Vaak moet je een nieuwe pasfoto laten maken, wat ongeveer €10 kost. Daarnaast kost het ongeveer €40-€60 om je rijbewijs bij de gemeente aan te vragen. Deze kosten kunnen verschillen per gemeente. Hou er dus rekening mee dat de kosten om je rijbewijs te halen zeker boven de €1000 zullen uitkomen.

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.