Lessen in de avond en het weekend zonder meerprijs

Over ons

Les2Pass: autorijlessen in Den Bosch

Autorijschool Les2Pass biedt jou de mogelijkheid om te starten met autorijlessen in de omgeving van ‘s-Hertogenbosch. Onze gecertificeerde rijinstructeurs bereiden je goed in onze rijlessen voor zodat je zelfverzekerd je rijbewijs kunt halen. Wij leren je graag de kneepjes van het vak in- en rondom Den Bosch. 

Wij vinden het belangrijk dat iedere leerling op de juiste manier begeleid wordt richting zijn rijbewijs. Iedere leerling is anders, waardoor wij onze autorijlessen aanpassen aan iedere individu. Je zult daarom ook begeleid worden door een vaste rijinstructeur. Met behulp van leskaarten houden wij de vorderingen en het aantal rijlessen van iedere leerling bij, zodat het niveau nauwlettend in de gaten wordt gehouden.

Advies op maat voordat je begint met je rijlessen

Wij vinden het belangrijk dat je je op je gemak voelt tijdens je autorijlessen. Op die manier krijg je autorijden het snelste en het beste onder de knie. Om die reden willen wij je graag uitnodigen voor een geheel vrijblijvend intakegesprek en een gratis proefles. Tijdens deze intake vindt er een korte kennismaking plaats om jou een prettig en vertrouwd gevoel te geven en jou te voorzien van een advies op maat.

Waarom rijlessen volgen bij Les2Pass?

Vrijblijvend contact met Les2Pass te ‘s-Hertogenbosch

Heb je vragen over onze autorijlessen of wil je een gratis en vrijblijvend intakegesprek en proefles aanvragen? Neem contact met ons op via het contactformulier of stuur een mailtje naar les2pass@hotmail.com. Je kunt je vragen uiteraard ook stellen via onze social media kanalen! Wij zijn actief op zowel Facebook als Instagram.

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.