Lessen in de avond en het weekend zonder meerprijs

Spoed

Spoedcursus rijbewijs bij Les2Pass

Het kan zijn dat je binnen een bepaalde termijn je rijbewijs nodig hebt, bijvoorbeeld voor een baan waarbij je moet autorijden. Bij Les2Pass is het dan mogelijk om een spoedcursus te volgen waarbij je versneld je rijbewijs kan halen. De spoedcursus voor je rijbewijs zit anders in elkaar dan een normaal rijlessen pakket. Als je snel je rijbewijs wil halen, zul je langere lessen moeten volgen dan lessen van een uur. Je begint de snelcursus voor je rijbewijs bij Les2Pass met een proefles met een gecertificeerde rijinstructeur. De rijinstructeur zal aan de hand van deze proefles een inschatting kunnen maken van het aantal uren rijles dat jij nodig gaat hebben voordat je kan slagen voor je rijexamen. Dit zullen dus langere lessen zijn die elkaar sneller achter elkaar opvolgen. Toch is het ook bij een snelcursus voor je autorijbewijs alsnog van belang dat je rijlessen over meerdere dagen verdeeld worden, omdat het belangrijk is dat je gewend raakt aan het autorijden en omdat je voor volledige focus niet te lang in een keer kan lessen.

Waar moet je bij een spoedcursus op letten?

Er zijn wel wat dingen waar rekening mee gehouden moet worden als je je rijbewijs snel wil halen. Zo zijn we ook bij Les2Pass wel afhankelijk van de wachttijden bij het CBR. De rijlessen kunnen we natuurlijk zelf inplannen, maar voor het praktijk examen staan vaak lange wachttijden. De wachttijd is vaak langer dan 7 weken, dus hou er rekening mee dat het vaak niet mogelijk is om je rijbewijs in een week te halen. Daarnaast is het handig om zo snel mogelijk je theorie examen te halen, zodat je die in ieder geval kan afvinken. Het theorie examen haal je ook bij het CBR, maar hier staan vaak minder lange wachttijden voor. Als je voor het spoed rijbewijs gaat is het ook zaak om zo snel mogelijk je gezondheidsverklaring op orde te hebben. Wanneer je zowel je theorie certificaat als je gezondheidsverklaring op orde hebt kan je in principe op voor je rijbewijs, mits er plek is bij het CBR en je genoeg rijlessen hebt gehad. Hou er ten slotte ook rekening mee dat je rijbewijs met spoed halen prijziger is dan het normale traject, en dat we de pas na de proefles een prijsindicatie kunnen geven gebaseerd op het aantal lesuren. 

Snel je rijbewijs halen bij Les2Pass

Bij Les2Pass kan je beginnen met een gratis proefles. Je kan dan kijken of je Les2Pass een prettige rijschool vindt, en of je bij ons je rijbewijs wil halen. Vanaf je 17e verjaardag mag jij bij het CBR je rijexamen doen. Dit betekent dat je op je 16,5e dus al rijlessen mag volgen. Wel mag je pas vanaf je 18e verjaardag zelfstandig rijden, zonder een begeleidende volwassenen erbij. Het autorijbewijs halen op je 17e heeft als voordeel dat je voor dat je zelfstandig gaat rijden al wat meer ervaring op kan doen, en je je daardoor meer op je gemak zult voelen als jij op je 18e alleen in de auto stapt. Wanneer je je meer op je gemakt voelt in de auto, zul je automatisch veiliger rijden. Zo vorm je geen gevaar voor jezelf en voor je medemens.ar 

Gratis proefles aanvragen bij Les2Pass te ‘s-Hertogenbosch

Wil jij een gratis proefles aanvragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier hieronder of stuur een mailtje naar les2pass@hotmail.com. Voor overige vragen kun je op onze contactpagina terecht. Je kunt je vragen uiteraard ook stellen via onze social media kanalen! Wij zijn actief op zowel Facebook als Instagram.

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.