Lessen in de avond en het weekend zonder meerprijs

Gratis proefles

Gratis proefles bij Les2Pass

Wij begrijpen dat het belangrijk is om een goed gevoel te hebben bij de autorijschool waar je je rijbewijs wil gaan halen. Of Les2Pass bij jou past kun je natuurlijk maar op een manier achter komen, en dat is door eens kennis te maken met ons voordat je definitief bij ons gaat lessen. Wij bieden daarom een gratis auto proefles aan. Tijdens deze proefles autorijden zal je kennismaken met een van onze vaste instructeurs die jou de eerste kneepjes van het autorijden zal leren.

Waarom een proef rijles bij Les2Pass?

Waarom zou je nu kiezen voor een proefles voor je rijbewijs bij ons? Bij Les2Pass maak je meteen kennis met een vaste lesinstructeur van onze rijschool. Bij je proefles autorijden is het natuurlijk heel belangrijk dat je veiligheid voorop staat, en daar zal je lesinstructeur voor zorgen. Daarnaast zorgen wij voor een ontspannen sfeer in de auto, waardoor je je bij proef rijles meteen op je gemak zal voelen. Tijdens deze proefles voor je rijbewijs zal ook toegelicht worden wat je kan verwachten tijdens het behalen van je rijbewijs bij Les2Pass. Dit is onder andere:

Ben je enthousiast geworden en wil jij graag een proefles om te leren autorijden bij Les2Pass? Neem dan snel contact met ons op om dit samen in te plannen.

Gratis proefles aanvragen bij Les2Pass te ‘s-Hertogenbosch

Wil jij een gratis proefles aanvragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier hieronder of stuur een mailtje naar les2pass@hotmail.com. Voor overige vragen kun je op onze contactpagina terecht. Je kunt je vragen uiteraard ook stellen via onze social media kanalen! Wij zijn actief op zowel Facebook als Instagram.

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.